diumenge, 22 d’octubre del 2017

ASSAIG A GUADASSUAR AMB LA CARABASSOTA 21/10/2017

Este 21 d'octubre, la muixeranga la Socarrada de Xàtiva va estar a Guadassuar per realitzar un assaig conjunt amb les muixeranges de la Carabassota de Guadassuar i la Muixeranga de Cullera.


Fou un calorós dia d'octubre en que un radiant sol ens va acompanyar en tot moment. La jornada es va convertir en un dia de convivència i germandat entre les dos colles.




Amb nosaltres es va estrenar com muixeranguera Empar, que brillà amb llum pròpia pel seu preciós somriure que no va cessar en cap moment i ens captivà a tots els presents.



Vam poder disfrutar d'un preciós espectacle en el carrer, just en la plaça de Reginaldo Barberá. Allí és van realitzar múltiples assatjos on vam poder participar i col·laborar.







Però va ser amb l'arribada dels últims participants de la nostra muixeranga, quan vam poder decidir-nos a prendre part activa de les estructures. Aprofitant que podíem compartir coneixements practiquem la col·locació de segones i terceres en algunes figures que no realitzem amb molta assiduïtat.

 Foto enviada per el mestre de la colla de Guadassuar


Però no tot serà esforç en esta vida, després de l'assaig i fins que la paella final estiguera elaborada vam haver de sacrificar-nos i anar a prendre'ns unes cerveses amb els membres de carabassota.


Tot açò per no parlar del sacrifique final d'haver d'anar a menjar una magnífica paella en el poliesportiu municipal.



Durant el menjar ens van amenitzar la sobretaula un tercet compost de dos dolcaines i una tuba que ens van delectar amb un la mas estranya muixeranga que hem sentit fins ara, "UNA MUIXERANGA AMB TUBA".

Va ser un dia d'entreteniment i diversió per a tots que haurem de repetir en el futur.

Però, si hi ha quelcom que no vos podeu perdre és el següent vídeo de la Marieta. La cara de felicitat d'absolutament tots els participants, ho diu tot.




Des d'ací un fort abraç als membres de la muixeranga de Guadassuar, la carabassota.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

Raspberry Candy Cane Multicursor