dimecres, 1 de novembre del 2017

TROBADA DE MUIXERANGUES "lo que la camara no ve". SI NO TENIES RAONS PER APUNTAR-TE...

El diumenge fou la Trobada de Muixerangues Ciutat de Cullera. En anteriors posts del blog, ja hem posat fotos i vídeos de les actuacions, de reculls de premsa, etc. El que no havíem fet fins ara és parlar d'altres coses que també succeeixen quan tenim dia de muixeranga.



 No tot és fer figures, uns pujant damunt dels altres, esforç i recompensa de sentir-te content pel que fas. Muixeranga és també formar part d'un grup, treball en equip, inclús més encara, sentir que formes part d'una gran família.



Després de les figures de les quals queden les fotos i els vídeos, totes les muixerangues és reunim en germanor, a dinar i compartir bons moments.



Una Paelleta de Arrosiko amb bon final (i si no mireu el vídeo que comparteix al seu facebook i del que tenim la versió completa)



vídeo compartit per Arrosiko en Facebook


El nostre vídeo complet de la cuinera muixeranguera
La muixeranga és treball en equip, confiança en els companys i companyes, és cultura de l'esforç, del treball col·laboratiu, de compartir... Però també festa, passar-ho bé, rialles dels menuts i menudes. La muixeranga és també formar part d'una gran família que té ganes de diversió i de noves experiències.
La muixeranga també és fer excursions i pujar cims els dies que no actuem, és sopar tots junts quan ens be en gana, muntar festa quan volem, és finalitzar una trobada com la de Cullera menjant paella, fent passar una bona estona a la cuinera de la paella, vorer els més menuts gaudir d'una animació, disfrutar de la misteleta i mil coses més...



Si tenies dubtes de vindre a provar, esperem que després de llegir aquestes paraules t'acabes de decidir.


VINE I PROVA, ENFAIXA'T AMB NOSALTRES!!!

muixerangaxativa@gmail.com

https://www.facebook.com/MuixerangaXativa/



Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

Raspberry Candy Cane Multicursor